God jul og godt nytt år fra oss i Alimenta Vi ønsker våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år. Vi holder åpent som normalt på hverdagene og fri på helligdagene. Les mer
Vi søker Kvalitetssjef! Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter, i et av næringsmiddelbransjens mest fremoverlente og innovative vekstselskaper. Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg. Les mer
Grønt på grillen Grønnsaker er ypperlig på grillen og egner seg godt som både forrett, hovedrett og tilbehør. For å få frem det beste i grønnsakene er det viktig å tilføre riktig smak. Bli inspirert av en av våre egne grillentusiaster Pål Røstvang, og hans tips til hvordan du kan skape smakfulle retter av grønnsakene på grillen. Les mer
Fisk og sjømat på grillen Sjømat på grillen er både sunt og godt, og sammen med våre kunder jobber vi stadig med å utvikle nye, spennende produkter innen fisk og sjømat. Pål Røstvang har mange års erfaring med å bistå våre kunder innen kjøtt- og fiskeprodukter. Her deler han av sin kunnskap innen fisk og sjømat på grillen. Les mer
Kjøtt på grillen Bjørn Tore Teigen er pølsemakermester og en del av det norske barbecue-landslaget. Som ansatt i Alimenta bidrar han med verdifull kunnskap innen kjøtt og fisk til våre kunder. Her gir Bjørn Tore deg sine beste tips til kjøtt på grillen, før årets grillsesong kommer i gang for fullt. Les mer
Vi gratulerer vinnere og deltakere i NM 2022! Vinnerne av NM i Kjøttprodukter 2022 er kåret! Årets konkurranse holdt et høyt nivå, med både små og store produsenter representert. 7 produkter fordelt på ulike kategorier stakk av med den gjeve norgesmestertittelen. Les mer
NM er viktig for kjøttbransjen! NM i Kjøttprodukter er viktig for både produsenter, forbrukerne og bransjen. Arrangementet er en unik mulighet for produsentene til å få grundige og tekniske tilbakemeldinger på sine produkter, av erfarne og kunnskapsrike dommere. For forbrukerne betyr det enda bedre produkter å velge mellom i butikken. Bjørn Tore Teigen er én av tre dommere fra Alimenta i årets mesterskap, og deler sine tanker om konkurransens betydning. Les mer
Norges beste kjøttprodukter skal kåres 12. mai! Hvilke kjøttprodukter kan smykke seg med NM-tittel i år? 12. mai får du resultatet av NM i kjøttprodukter 2022, og det er uten tvil mye å glede seg over! Les mer
Norge fikk bronse! Vi gratulerer det norske bakelandslaget med VM-bronse i Coupe du Monde de la Boulangerie! Les mer
Coupe du Monde de la Boulangerie - 26. - 29. mars 2022 Alimenta er stolt sponsor av Baker- og Konditorlandslaget, og ønsker de dyktige deltakerne lykke til! Les mer
Alimenta er stolt samarbeidspartner i NM i kjøttprodukter i år også! Alimenta er stolt samarbeidspartner i NM i kjøttprodukter 2022. Vi håper å se produkter fra din bedrift inne til bedømming i årets mesterskap. Les mer
Vegetar- og vegantrender 2022 Hvilke smaker og råvarer vil vi se mer av innen vegetar i 2022? Vår trendekspert og leder for produktutvikling, Sven Nelvik, gir deg noen det kommende årets vegetartrender. Det er bare å glede seg til nok et spennende mat-år! Les mer
Mattrender 2022 Nytt år betyr nye, spennende smaker og mattrender! Er du nysgjerrig på hvilke trender som vil prege det vi spiser i 2022? I år som i fjor gir vår trendekspert og leder for produktutvikling, Sven Nelvik, deg mattrendene for det kommende året. Årets trender går i mange ulike retninger, men én ting er sikkert: Det mye å glede seg til i mat-året 2022, og vi ser frem til å ta fatt på et nytt år med produktutvikling sammen med deg. Les mer
Er du vår nye innkjøper? Innkjøp og logistikk er en veldig viktig del av Alimenta. Vi er et selskap i vekst og jobber med kontinuerlig forbedring av våre betingelser og rutiner. Vi søker derfor en operativ innkjøper, som kan være med å styrke vår innkjøpsavdeling. Stillingen jobber tett med alle avdelinger internt og har en sentral rolle i mange prosesser. Les mer
Spennende kvalitetsstilling innen næringsmiddelindustri og matproduksjon Er du vår nye medarbeider innen kvalitet? Les mer