Hopp til hovedinnhold

Jobb hos oss

I Alimenta har vi totalt 70 ansatte fordelt på salg, produksjon, lager og salg og administrasjon. På denne siden kan lese litt om de ulike avdelingene våre, og hvordan det er å jobbe her.
To ansatte ser på ingredienser

Hvordan er det å jobbe hos Alimenta?

Våre ansatte har sterk faglig bakgrunn fra næringsmiddelindustrien. Vi leverer til små og store matprodusenter, og har høy servicegrad overfor våre kunder. Vi er opptatt av innovasjon og produktutvikling, og jobber for at våre kunder skal få best mulig resultat. Kvalitet og trygg mat er viktig. Alimenta er sertifisert etter kvalitetsstandarden FSSC 22000 og har høyt fokus på bærekraft og miljø.

Produktutvikling

Produktutvikling er en veldig viktig del av vår virksomhet, og vi bruker mye tid og ressurser på å utvikle produkter for våre kunder. Vi utvikler innenfor mange retninger, og har spesielt god kompetanse på smaksretninger og funksjonalitet innenfor alle produktkategorier.

Vi jobber tett med kundene våre og utvikler mye sammen med dem. De ansatte i vår produktutviklingsavdeling er i hovedsak kokker med erfaring fra matproduksjon.

Ansatt blander ingredienser i et laboratorium

Produksjon

Det som skal utvikles av våre produktutviklere videreføres gjerne inn i vår produksjon. Produksjonen består i hovedsak av blanding av tørrvareingredienser som skal pakkes i ulike forpakninger.

Pakningsstørrelsen og -utseende bestemmes gjerne av kundens ønsker. Vi pakker i alle størrelser fra 20 gram til 25kg. For å klare dette har vi ti ulike pakkelinjer med ulike oppsett. De ulike maskinene krever kompetente ansatte i alle ledd.

To ansatte heller en blanding i en beholder under produksjon.

Lager

Vi importerer lagrer store mengder råvarer og næringsmidler på vegne av våre kunder. Vårt lager er ca 7.000 kvm og har fri takhøyde på over 12 meter. Vi benytter trucker for håndtering av varer, og har et digitalt og integrert lagerplukksystem.

Lageret håndterer mottak, utsendelse og plukking til produksjonen, og vi har dyktige ansatte som sikrer at denne logistikken flyter bra. 

Ung mann kjører en gaffeltruck i lageret.

Administrasjon og salg

Salgs- og administrasjonsstaben består av en bred sammensetning av mennesker med variert kompetanse og bakgrunn fra næringsmiddelindustrien. Avdelingen sitter tett på produktutviklingen, slik at man er tett på det som skjer. 

Alle våre kontoransatte sitter sammen i en kontorfløy. Det gir korte avstander for beslutninger, kompetansedeling og et hyggelig miljø.

To ansatte prater sammen ved en kontorpult.

Lyst til å søke jobb i Alimenta?

Hos oss har du flere muligheter - enten du er ny i arbeidsmarkedet eller har flere års erfaring. Sjekk ut våre ledige stillinger på finn.no.