Aktuelt

Aktuelt

Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter, i et av næringsmiddelbransjens mest fremoverlente og innovative vekstselskaper. Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg.
Les mer
Grønnsaker er ypperlig på grillen og egner seg godt som både forrett, hovedrett og tilbehør. Bli inspirert av en av våre egne grillentusiaster, Pål Røstvang, og hans tips til hvordan du kan skape smakfulle retter av grønnsakene på grillen.
Les mer
Sammen med våre kunder jobber vi stadig med å utvikle nye, spennende produkter innen fisk og sjømat. Pål Røstvang har mange års erfaring med å bistå våre kunder innen kjøtt- og fiskeprodukter. Her deler han av sin kunnskap innen fisk og sjømat på grillen.
Les mer
Bjørn Tore Teigen er pølsemakermester og en del av det norske barbecuelandslaget. I tillegg er han en av våre dyktige selgere innen kjøtt og fisk. Her gir han deg noen av sine beste grilltips!
Les mer
NM i Kjøttprodukter er viktig for både forbrukerne, produsentene og bransjen. Bjørn Tore Teigen er én av tre dommere fra Alimenta i årets mesterskap, og deler sine tanker om konkurransens betydning.
Les mer