Vi er på jakt etter en kandidat som har erfaring fra næringsmiddelindustri og matproduksjon, som kan være en viktig brikke i vår kvalitetsarbeid i tiden fremover. Du vil ha ansvar for blant annet risikoanalyse av vår leverandør- og produktportefølje, samt øvrige interne kvalitetsoppgaver. Stillingen innbefatter kontakt med leverandører og analysebyråer, samt tett kontakt med interne avdelinger som produksjon, lager, salg og innkjøp. Stillingen setter store krav til faglig dyktighet, selvstendighet og egen drivkraft. Du vil få store muligheter til å påvirke egne arbeidsoppgaver og egen arbeidsdag i et selskap i vekst.
Stillingen er i utgangspunktet et vikariat til 1/9-23. Vi er imidlertid i sterkt vekst, så for den rette kan det være mulighet for fast stilling etter endt vikariat.
Viktigste arbeidsoppgaver:
- Ansvarlig for leverandør- og produktoppfølging
- HACCP, TACCP og VACCP-arbeid og risikoanalyser
- Kontroll og oppfølging med produktutvikling
Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner:
- Høyere utdannelse innen næringsmiddelfag eller annen relevant utdanning innen matvitenskap/mikrobiologi
- Erfaring fra næringsmiddelindustri og med gjennomføring av risikoanalyser for næringsmidler, leverandørvurderinger og oppsett av analyseplaner.
- Evne til å jobbe selvstendig, ta ansvar for å etablere og oppfølging av rutiner
Vi tilbyr:
- Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst med store muligheter til å forme egen arbeidsdag
- Hyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljø
- Konkurransedyktige betingelser
Stillingen rapporterer til Kvalitetsleder. Arbeidssted vil være våre kontorer på Lindeberg i Lillestrøm kommune.
Se stillingsannonse på Finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=200173589
Arbeidsgiver: Alimenta
Stillingstittel: Kvalitetsansvarlig for leverandører og produkter (vikariat)
Frist: 10.02.2022
Ansettelsesform: Vikariat
Om arbeidsgiveren
Alimenta AS er en av landets største totalleverandører av råvarer, ingredienser og smak til matprodusenter og næringsmiddelindustrien. Våre ansatte har høy fagkompetanse innen matproduksjon, og sørger for innovasjon og skreddersydde løsninger for våre kunder. Matsikkerhet og bærekraft står sentralt, og selskapet er FSSC 22000 sertifisert.
Selskapet er privateiet og norsk, og ble etablert i 2002. Våre 65 ansatte arbeider med utvikling, salg og distribusjon. Vi hadde omsetning på 388 millioner i 2021. I desember 2019 flyttet vi inn i helt nye lokaler på Lindeberg i Lillestrøm kommune, ca 25 minutter fra Oslo sentrum. Her har vi 7 500 kvadratmeter med lager, kjøle- og fryseområder, produksjon, kontor, pølsemakeri, utviklingskjøkken og prøvebakeri.