Hopp til hovedinnhold

Coupe du Monde de la Boulangerie - 26. - 29. mars 2022

Alimenta er stolt sponsor av Baker- og Konditorlandslaget, og ønsker de dyktige deltakerne lykke til!

Til helgen går prestisjefylte Coupe du Monde de la Boulangerie av stabelen i Paris. Det norske bakerlandslaget er blant de 11 nasjonene som skal kjempe om en VM-medalje.


Norge deltar for første gang, og vi gleder oss til å se både norske deltakere og råvarer i aksjon. Det norske laget består av Rémy Corbet, Trude Brendehaug og Xiao Juan Peng. Tema for konkurransen er “kjærlighet”, og det skal konkurreres i kategoriene brød og baguetter, søtbakst, brødskulptur og sandwich. Hver deltaker har ansvar for én kategori, og samarbeider om den sistnevnte.


- Vi ønsker å stille i VM med mål om å delta, da dette er et helt nytt nivå for oss. Samtidig ønsker vi å komme så høyt opp på resultatlisten som mulig. Vi har lagt ned utrolig mange timer til dette arrangementet, og er så godt forberedt som overhodet mulig. Vi kommer til å stille i konkurransen i Paris med en blanding av svært gode, norske smaker, og de beste bakerne som er å oppdrive i Norge. Vi kommer til å levere akkurat det vi har trent på i snart 13 mnd. Så planen vår er kort og godt å stille med det norske flagget på kragen og gjøre vårt aller beste.

Kjetil Dale Aas

Hovedtrener for Baker- og Konditorlandslaget


Alimenta er stolt sponsor av Baker- og Konditorlandslaget, og ønsker de dyktige deltakerne lykke til!

Foto: Bildet er lånt fra nettsiden til Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

Tilbake til nyhetsoversikten