Hopp til hovedinnhold

Produktutvikling

Vi leverer råvarer, ingredienser, smaker og blandinger som inngår i produksjon hos små og store matprodusenter. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi jobber med produktutvikling.
En ansatt står på lab og blander sammen råvarer.

Vår kompetanse

Vi har spesialkompetanse på utvikling av produkter innenfor kjøtt, fisk, ferdigmat, vegetar og bakeri

Produktutviklingsavdelingen består i hovedsak av erfarne kokker med høy kompetanse på produktutvikling og mattrender. I tillegg får de hjelp og innspill fra andre ansatte hos oss; pølsemakere, bakere og næringsmiddelteknologer. Sammen danner disse et kraftfullt team som kan hjelpe våre kunder med innovasjon og utvikling av produkter.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å utvikle eller forbedre et produkt.
En ansatt holder en liten bolle med råvarer.

Produktutvikling

Vi gir raske svar på tekniske spørsmål knyttet til bruk av ingredienser i kundens produkter. Vi kan bistå med: 

  • Nye produkter
  • Konsepter for løpende markedstrender
  • Løsning på problemer ved eksisterende resepter
  • Finne best mulig råvarer til et prosjekt

Testing i småskala

Våre kunder kan teste og utvikle produkter i småskala sammen med oss. Testing og utvikling foregår i samarbeid med våre produktutviklere, med følgende fasiliteter til disposisjon:

  • Prøvekjøkken
  • Pølsemakeri
  • Prøvebakeri