Aktuelt

Aktuelt

2023 er endelig her, og det er på tide med ny matmesse! Alimenta er utstiller på matmessen UMAMI ARENA på NOVA Spektrum i Lillestrøm 14.-17.februar 2023.
Les mer
Vi ønsker alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere et riktig godt nytt år! Vi er allerede godt i gang med 2023 ser frem til nye muligheter, utfordringer og samarbeid i året som kommer.
Les mer
Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter, i et av næringsmiddelbransjens mest fremoverlente og innovative vekstselskaper. Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg.
Les mer
Grønnsaker er ypperlig på grillen og egner seg godt som både forrett, hovedrett og tilbehør. Bli inspirert av en av våre egne grillentusiaster, Pål Røstvang, og hans tips til hvordan du kan skape smakfulle retter av grønnsakene på grillen.
Les mer
Sammen med våre kunder jobber vi stadig med å utvikle nye, spennende produkter innen fisk og sjømat. Pål Røstvang har mange års erfaring med å bistå våre kunder innen kjøtt- og fiskeprodukter. Her deler han av sin kunnskap innen fisk og sjømat på grillen.
Les mer