Nok en gang er vi stolt sponsor av NM i Kjøttprodukter, der Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle kjøttforedlere til et viktig arrangement for bransjen. Påmeldingen til NM i Kjøttprodukter 2024 er åpen, og vi håper å se ditt produkt i konkurransen. Merk at det er kortere påmeldingsfrist i år, og årets frist er 13. mars kl. 23:59.
I år er det ekstra fokus på grill- og spekemat, og det skal bedømmes produkter i 31 klasser. Det skal kåres både Norgesmestere og produkter av gull-, sølv- og bronsekvalitet, i tillegg til egen skolekonkurranse og samarbeidspartnernes egne priser. Flere av våre dyktige ansatte er også i år med i dommerpanelet, og vi ønsker både deltakere, egne ansatte og alle andre involverte lykke til i årets Norgesmesterskap.
Årets klasser
- Grill: Burger, burger (spesial), restaurant-burger, marinert/krydret (storfekjøtt, svinekjøtt, fugl og spesial), spareribs, pulled, grill spesial
- Pølser: Grillpølse, middagspølse, wienerpølse, snadderpølse (rå, hot, m/ost, røkt, urøkt og spesial)
- Spekekjøtt: Helt fenalår, spekeskinke, spekekjøtt (oppskåret og spesial), tørket kjøtt
- Spekepølse: Salami, fårepølse, spekemør/-morr, spekepølse (krydret og spesial)
- Bacon: Bacon i skiver, bacon spesial
Du kan lese mer om NM i Kjøttprodukter på kjottprodukter.no