Alimenta er stolt samarbeidspartner i NM i kjøttprodukter, også i 2023!

Alimenta er stolt samarbeidspartner i NM i kjøttprodukter 2023. Vi håper å se produkter fra din bedrift inne til bedømming i årets mesterskap. Påmeldingsfrist for produkter er 21. september.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til å delta i konkurransen. NM i kjøttprodukter blir stadig mer synlig i markedet og viktigere for bransjen. Over tid er det ingen tvil om at NM bidrar til å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter.

Årets Norgesmesterskap skal bedømme mye julemat og pålegg, men det skal også kåres vinnerprodukter i kategoriene kaker, sous-vide, postei, lutefiskbacon og ferdigmat. I tillegg til NM-titler, deles det ut "gullkvalitet" til rundt 60 produkter og en håndfull spesialpriser. Det blir som vanlig skolemesterskap, der de videregående skolene med mat-/ kjøttfag er invitert til å konkurrere med enten medisterkake eller rull.

Alimenta er representert med flere erfarne dommere i årets jury. Vi ser frem til et verdifullt og viktig arrangement for bransjen.

> Se klassene i årets konkurranse her

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt eller delikatessepålegg? Eller har julepølsene deres gull-kvalitet? 16. november kommer svaret om dere melder på produktene innen 21. september på kjottprodukter.no.

Banner med Alimenta logo og NM i kjøttprodukter.