Hopp til hovedinnhold

Vi søker medarbeider til vår kvalitetsavdeling!

Vil du bli vår kvalitetsansvarlig for produkter?

Kvalitet og mattrygghet er en sentral del av vårt arbeid, og du blir en viktig del av vår kvalitetsavdeling.

Vi ønsker å styrke vår kvalitetsavdeling med ny medarbeider. Som kvalitetsansvarlig for produkter vil du jobbe tett med alle avdelinger internt, samt utstrakt kontakt med mange av våre leverandører. Sentrale ansvarsområder vil være å godkjenne og risikovurdere nye produkter. Det krever en proaktiv holdning til mattrygghet og kvalitetssikring internt, samt å legge til rette for effektiv samhandling på tvers av selskapet og etterfølgelse av nødvendige regler og krav gjennom hele verdikjeden.

 

Dine arbeidsoppgaver:

  • Sikre kvalitet og produkt-/mattrygghet i forhold til Alimentas leverandører
  • Holde god oversikt over relevant regelverk, samt utvikling og endringer i dette
  • Sikre at Alimenta sine systemer og rutiner oppfyller alle krav ihht regelverk og sertifiseringer som er nødvendig og/eller hensiktsmessige
  • Risikovurderinger, HACCP og VACCP
  • Oppfølging av kundehenvendelser i forbindelse med kvalitetsspørsmål

 

Vi tror at den som lykkes best i rollen har høyere utdanning, fortrinnsvis innen næringsmidler, samt erfaring innen kvalitet og matsikkerhet fra næringsmiddelbransjen. Du er utpreget strukturert, og liker å ha dialog med kollegaer internt og eksternt.

 

Hvorfor jobbe hos oss?

  • Alimenta er et spennende privateiet norsk selskap, med sterk markedsposisjon og vekst
  • Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter med å utvikle selskapet og skape resultater
  • Du får hyggelige kollegaer med svært høy faglig kompetanse innen næringsmidler og matfaget
  • Vi har nye fine lokaler, samlokalisert med lager, produksjon og testkjøkken på Lindeberg/Frogner 

Arbeidsgiver: Alimenta
Stillingstittel: Kvalitetsansvarlig produkter
Frist: 03.05.2024
Ansettelsesform: Fast

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:
  • Bahar Farsi: 945 20 545

Om Alimenta

Alimenta AS er en av landets største leverandører av råvarer, ingredienser, smak og pakkeløsninger til matprodusenter. Selskapet jobber med alle kundesegmenter innenfor norsk næringsmiddelindustri, og har derigjennom en meget bred produkt- og kundeportefølje. Innovasjon og videreutvikling av kundenes produkter står sentralt hos oss. Vi er 70 ansatte som arbeider bla. med utvikling, salg, produksjon, innkjøp og logistikk. Utover satsningen på innovasjon satses det også mye på egen produksjon, som er den hurtigst voksende delen av Alimenta de siste årene. Alimenta hadde en omsetning på 540 millioner i 2023, og forventer ytterligere vekst i 2024.

Tilbake til nyhetsoversikten