Om Alimenta

Alimenta betyr mat på latin, og det er det vi driver med.

Vi leverer råvarer, ingredienser og smak som inngår i produksjon hos store og små matprodusenter.


Alimenta AS ble etablert i 2002 og arbeider med utvikling, salg og distribusjon av ingredienser til næringsmiddelindustrien i Norden. Vi er 65 ansatte fordelt på salg, produksjon, lager og administrasjon.

Vi jobber med et stort antall leverandører fra mange land, som gjør at vi kan være en totalleverandør til norsk næringsmiddelindustri. Vårt fokus er på innovasjon og videreutvikling av våre kunders produkter, og vi har derfor en egen utviklingsavdeling som bistår våre kunder. Vi har fagfolk med høy kompetanse innenfor de aller fleste områder av matproduksjon.  I vår produksjon produserer vi kundeunike blandinger og vi er fleksible på kvantum og pakningsstørrelser.   

I logoen vår finner du et laubærblad.


Laubærblader tørkes og brukes i mange ulike matretter som et krydder for å gi smak. Bladet symboliserer også heder og ære fra gammelt av. Laubærkrans ble gjerne gitt som et seierstegn. For oss i Alimenta symboliserer laubærbladet smak, som er kjernen av det vi driver med, samt at vi ønsker å bidra til små og store seire for våre kunder gjennom innovasjon og utvikling.

Sponsorater