Aktuelt

Aktuelt

Nå er det snart duket for NM i Sjømat. NM i sjømat er en prestisjefull produktkåring for sjømat som arrangeres av bransjeorganisasjonen Sjømatbedriftene, og årets NM blir gjennomført 4.-8. mars.
Les mer
Vi ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer. Vi holder åpent som normalt gjennom sommeren.
Les mer
Alimenta har sponset Det Norske Grillandslaget gjennom mange år, og er selvfølgelig også med som sponsor i 2023. Vi ønsker laget lykke til i årets VM i Memphis i mai.
Les mer
Nå er det snart duket for NM i Sjømat 2023, og Alimenta er stolt sponsor. NM i sjømat er en prestisjefull produktkåring for sjømat som arrangeres av bransjeorganisasjonen Sjømatbedriftene.
Les mer
2023 er endelig her, og det er på tide med ny matmesse! Alimenta er utstiller på matmessen UMAMI ARENA på NOVA Spektrum i Lillestrøm 14.-17.februar 2023.
Les mer
Vi ønsker alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere et riktig godt nytt år! Vi er allerede godt i gang med 2023 ser frem til nye muligheter, utfordringer og samarbeid i året som kommer.
Les mer
Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter, i et av næringsmiddelbransjens mest fremoverlente og innovative vekstselskaper. Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg.
Les mer
Grønnsaker er ypperlig på grillen og egner seg godt som både forrett, hovedrett og tilbehør. Bli inspirert av en av våre egne grillentusiaster, Pål Røstvang, og hans tips til hvordan du kan skape smakfulle retter av grønnsakene på grillen.
Les mer
Sammen med våre kunder jobber vi stadig med å utvikle nye, spennende produkter innen fisk og sjømat. Pål Røstvang har mange års erfaring med å bistå våre kunder innen kjøtt- og fiskeprodukter. Her deler han av sin kunnskap innen fisk og sjømat på grillen.
Les mer
Bjørn Tore Teigen er pølsemakermester og en del av det norske barbecuelandslaget. I tillegg er han en av våre dyktige selgere innen kjøtt og fisk. Her gir han deg noen av sine beste grilltips!
Les mer
NM i Kjøttprodukter er viktig for både forbrukerne, produsentene og bransjen. Bjørn Tore Teigen er én av tre dommere fra Alimenta i årets mesterskap, og deler sine tanker om konkurransens betydning.
Les mer
Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske! Les mer om våre åpningstider i påsken.
Les mer

Hvilke smaker og råvarer vil vi se mer av innen vegetar i 2022?

Vår trendekspert og leder for produktutvikling, Sven Nelvik, gir deg noen det kommende årets vegetartrender. Det er bare å glede seg til nok et spennende mat-år!

Les mer
Innkjøp og logistikk er en veldig viktig del av Alimenta. Vi er et selskap i vekst og jobber med kontinuerlig forbedring av våre betingelser og rutiner. Vi søker derfor en operativ innkjøper, som kan være med å styrke vår innkjøpsavdeling.
Les mer
Nytt år betyr nye, spennende smaker og mattrender! Er du nysgjerrig på hvilke trender som vil prege det vi spiser i 2022?
Les mer
Vi holder åpent alle hverdager i romjulen. Noen av våre transportører kan ha lengre fremføringstider enn normalt, og vi anbefaler derfor å bestille så tidlig som mulig og beregne god tid.
Les mer
Vi er i full gang igjen etter sommeren, og gleder oss til å ta fatt på nye, spennende prosjekter sammen med våre kunder. Våre ansatte er blant annet godt i gang med å utvikle smakfulle kvalitetsprodukter for høst- og julesesongen, til både store og små matprodusenter.
Les mer

Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Vi holder åpent som vanlig gjennom hele sommeren.

Les mer

Vil du bidra til at Alimenta opprettholder matsikkerhet og kvalitet i alle ledd som et viktig konkurransefortrinn? 


Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg.

Les mer
Nå er endelig grillsesongen her, og våre dyktige ansatte står klare til å levere gode, spennende produkter - perfekt for smakfulle grillopplevelser.

To av våre dyktige medarbeidere, Pål og Bjørn Tore, har lang erfaring i bransjen, og gir deg her verdifulle tips til årets grillsesong.
Les mer
Alimenta er i stadig vekst. For å møte den økende etterspørselen i markedet har vi nå utvidet salgsteamet mot kjøtt og fisk, slik at vi i enda større grad kan dekke våre kunders behov. Bjørn Tore Teigen har lang fartstid i bransjen, og skal bidra til å sikre lønnsomhet og vekst for våre kunder innen kjøtt- og fiskeindustrien.


Les mer
Mattrygghet danner grunnlaget for kvalitet hos Alimenta. Kjøper du ingredienser gjennom Alimenta skal du være trygg på at de oppfyller nødvendige krav og standarder.
Les mer

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske!

Vi holder åpent som normalt mandag - onsdag, med unntak av lageret som stenger kl 15.00 onsdag.

Les mer

Produktutvikling i Alimenta handler om å være fleksibel og løsningsorientert overfor kundene.

Vi skal finne løsninger basert på kundens ønsker og behov, og skape ingredienser du vil lykkes med.

Les mer
Vi holder åpent hverdagene i romjulen, men merk at det vil være noe lengre leveringstid og begrenset utlevering hos våre transportører i romjulen.

Bestill gjerne dine varer i god tid før jul.
Les mer
Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer! Vi holder åpent som vanlig gjennom hele sommeren: Åpningstid...
Les mer
Har du lyst til å jobbe med produktutvikling innen mat? Vi søker etter en kreativ og operativ produktutvikler for utvikling av nye produkter for våre kund...
Les mer
Correct Google coordinates: 60.040076, 11.120744 Description from E6: - Exit 47, Grankrysset - Road 171, Haldenvegen, 900...
Les mer
Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske. Vi holder åpent som normalt mandag-onsdag. Det...
Les mer
SMAK2020 arrangeres 3. til 6. Mars på Norges Varemesse i Lillestrøm, og vi i Alimenta er tilstede for å presentere oss, og hva vi jobber med. Vi ser frem til å møte små og store matprodusenter der. 


Les mer
Vi ønsker alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år. Vi holder åpent hverd...
Les mer
Vi flytter i dag, fredag 6/12, inn i nye lokaler på Lindeberg i Sørum kommune, langs E6 i retning Gardermoen. 

Se flere bilder her. 

Les mer
Våren og sommeren nærmer seg. Har du smaken klar? Trenger du hjelp til å finne den riktige grillsmaken for dine produkter? Vi bistår mer enn gjerne våre ku...
Les mer
Vi ønsker alle våre kunder og leverandører en riktig god påske! Vi holder åpent som normalt i hverdagene i påskeuken.
Les mer
Alimenta utviklerer og produserer krydderblandinger og smaker for våre kunder. Vi har produktforslag for alle sesonger og kan tilby ulike pakningstørrelser.
Les mer
Side 1 av 1