God jul og godt nytt år fra oss i Alimenta Vi ønsker våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år. Vi holder åpent som normalt på hverdagene og fri på helligdagene. Les mer
Vi søker Kvalitetssjef! Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter, i et av næringsmiddelbransjens mest fremoverlente og innovative vekstselskaper. Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg. Les mer
Grønt på grillen Grønnsaker er ypperlig på grillen og egner seg godt som både forrett, hovedrett og tilbehør. For å få frem det beste i grønnsakene er det viktig å tilføre riktig smak. Bli inspirert av en av våre egne grillentusiaster Pål Røstvang, og hans tips til hvordan du kan skape smakfulle retter av grønnsakene på grillen. Les mer
Fisk og sjømat på grillen Sjømat på grillen er både sunt og godt, og sammen med våre kunder jobber vi stadig med å utvikle nye, spennende produkter innen fisk og sjømat. Pål Røstvang har mange års erfaring med å bistå våre kunder innen kjøtt- og fiskeprodukter. Her deler han av sin kunnskap innen fisk og sjømat på grillen. Les mer
Kjøtt på grillen Bjørn Tore Teigen er pølsemakermester og en del av det norske barbecue-landslaget. Som ansatt i Alimenta bidrar han med verdifull kunnskap innen kjøtt og fisk til våre kunder. Her gir Bjørn Tore deg sine beste tips til kjøtt på grillen, før årets grillsesong kommer i gang for fullt. Les mer
Vi gratulerer vinnere og deltakere i NM 2022! Vinnerne av NM i Kjøttprodukter 2022 er kåret! Årets konkurranse holdt et høyt nivå, med både små og store produsenter representert. 7 produkter fordelt på ulike kategorier stakk av med den gjeve norgesmestertittelen. Les mer