Jan-Ivar har med seg mye verdifull kunnskap og erfaring som både kunder og kollegaer vil ha glede av. Han er utdannet pølsemaker fra Nøtterøy Kjøtt, og har siden blant annet jobbet som kjøttskjærer, produktutvikler, salgskoordinator og ferskvaresjef. Med en bachelor i varehandelsledelse fra BI på toppen av det hele, har Jan-Ivar en grunnleggende forståelse av hele verdikjeden. Her ligger også et stort ønske om å bidra til å bedre prosesser hos små og mellomstore bedrifter.
I tillegg til bred kompetanse fra ulike deler av bransjen, har Jan-Ivar også med seg spesialkunnskap og -erfaring innen pålegg. Erfaringen inkluderer alt fra rådgivning og produktutvikling til det praktiske rundt hakking og blanding. Dette er også et felt han har stor interesse for, selv om han innrømmer at det nok er pølser som ligger hjertet hans aller nærmest. I tillegg er han glad i å fiske og grille, og sklir med det rett inn i samtalene rundt lunsjbordet på salgsavdelingen.
– Mengden fagkompetanse som finnes her på huset er helt unik - jeg tror ikke du finner den andre steder. Bare på kjøtt og fisk er vi nå fem personer med lang erfaring innen ulike områder. Jeg er veldig glad i å lære, og her har jeg mange kunnskapsrike kollegaer jeg kan lære av. Det blir veldig spennende, og jeg gleder meg til oppgavene som venter!
Vi er glade for å ha Jan-Ivar på laget, og er sikre på at han vil bidra til å styrke både oss og kundene fremover.
Kort om kjøtt, fisk og ferdigmat i Alimenta:
Vi har et bredt utvalg produkter innen kjøtt, fisk og ferdigmat, som stadig er i utvikling. Avdelingen består av mennesker med bred kunnskap og lang erfaring innen sitt felt, i tillegg til interesse og et stort engasjement for bransjen. Sammen med dyktige kollegaer jobber de hele tiden for å gi deg de beste produktene, og ingredienser du vil lykkes med.