Er du vår nye KAM mot kjøtt- og fiskeindustrien?

Vil du være med å sikre vekst og lønnsomhet for Alimentas største kundesegment?
Er du genuint interessert i mat?  Og brenner du for å skape resultater i samarbeid med andre? Vi har svært dyktige leverandører, produktutviklere og en solid logistikk i bunn, men vi trenger deg som ser muligheter og skaper resultater sammen med kundene. Vi er på jakt etter en Key Account Manager som skal jobbe med konseptsalg og rådgivning på tvers av Alimenta sin produktportefølje, hovedsakelig inn mot kjøtt- og fiskeindustrien.

Våre beste KAM’er er naturlige relasjonsbyggere, som raskt skaper tillit og engasjement og samtidig tør å utfordre på en nysgjerrig måte. De er selvgående, og har en løsningsorientert og proaktiv holdning. I en travel hverdag vil det bli viktig at du klarer å kombinere strategisk tilnærming til kunden, med operativt fokus og struktur i gjennomføring av daglige oppgaver. Om du motiveres av å få ansvar for både økonomisk, strategisk og faglig utvikling for dine kunder, vil vi gjerne ha deg med på laget! 

KAM sin hverdag i korte trekk:
  • Sikre høy servicegrad og målrettet oppfølging av kunder gjennom god struktur og tett samarbeid på tvers av organisasjonen
  • Iverksette produkt- og konseptutvikling for å øke omsetning og lønnsomhet
  • Beregne kalkyler, salgsprognoser og budsjetter, og fremforhandle lønnsomme prosjekter og avtaler
  • Holde deg oppdatert i markedet for å se muligheter og bidra til innovasjon


Vi tror at de som vil lykkes best i stillingen har:
  • Minst 3 års erfaring og et relevant nettverk fra næringsmiddelindustrien, fortrinnsvis kjøttindustrien
  • Gode resultater fra tilsvarende salgsrolle og erfaring med forhandlinger mot næringsmiddelindustrien
  • Med fordel; matfaglig utdannelse eller fagbrev som slakter, pølsemaker eller kokk
  • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk og engelsk
  • God kompetanse på bruk av digitale verktøy og Office-pakken

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med The Assessment Company, Randi Ditlev-Simonsen på telefon 952 22 907 eller Stian Andrå på 991 54 810, eller Salgssjef i Alimenta, Øyvind Solvang på telefon 991 00 064. 

Søknadsfrist er 11. november.

Se full stillingsbeskrivelse her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=196341725


Om Alimenta

Alimenta betyr mat på latin. Alimenta AS er en av landets største totalleverandører av råvarer, ingredienser og smak til matprodusenter og næringsmiddelindustrien. Våre ansatte har høy fagkompetanse innen matproduksjon, og sørger for innovasjon og skreddersydde løsninger for våre kunder. Matsikkerhet og bærekraft står sentralt, og selskapet er FSSC 22000 sertifisert.

Selskapet er privateiet og norsk, og ble etablert i 2002. Våre 49 ansatte arbeider med utvikling, salg og distribusjon. Vi hadde omsetning på 265 millioner i 2019, og har svært god fart så langt i 2020. I desember 2019 flyttet vi inn i helt nye lokaler på Lindeberg i Lillestrøm kommune, hvor vi har 7 500 kvadratmeter til lager, kjøle- og fryseområder, produksjon, kontor, laboratorium, pølsemakeri, utviklingskjøkken og prøvebakeri.