Viktig informasjon vedrørende Corona viruset

Alimenta følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, og har innført en rekke tiltak internt og eksternt for å sikre at vi kan produsere og levere ut varer som normalt. Vi har i verksatt en beredskapsstab som følger situasjonen nøye. Vi vil informere fortløpende om situasjoner som kan berøre deg som kunde.

Status råvareleveranser: Leveranser går som normalt

 

Status intern lagersituasjon: Som normalt

 

Status internt og bemanningsituasjon:

  • Alle som har mulighet har hjemmekontor
  • Pr dato går alt som normalt i produksjon og lager

 

Status ordre og leveranser til kunder:

  • Ordrebehandling og leveranser går som normalt

Hvis du som kunde eller leverandør har spørsmål, så ta gjerne kontakt med undertegnede. Vi vet at mange av våre kunder har det tøft om dagen. Hvis du har ris eller ros på hvordan vi håndterer situasjonen, så ta gjerne kontakt direkte på min telefon.

Hilsen Morten Andersen, daglig leder, telefon: 41610013